Τον Οκτώβριο (20/10) το σχολείο μας επισκέφτηκε το Star Sport Club στην Βούλα, στο πλαίσιο της Αθλητικής Εβδομάδας, όπου οι μαθητές συμμετείχαν σε διάφορα αθλήματα και το διασκέδασαν ιδιαίτερα.

Στις 27/10 πραγματοποιήθηκε η Σχολική Εορτή για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με τη συμμετοχή κυρίως παιδιών της Β τάξης του σχολείου μας και φυσικά τη συμμετοχή της Χορωδίας μας.

Επίσης εγκρίθηκαν τα εξής προγράμματα που έχει αναλάβει το σχολείο:1)Πρόγραμμα Ρομποτικής, 2)Πολιτιστικό: Καστροπολιτείες Μυστρά-Μονεμβασιά και 3)Περιβαλλοντικό: Κυκλική Οικονομία-Αειφορία  – Δράσεις στο χώρο του σχολείου.

Μέσα στον Οκτώβριο ο Θεολόγος του σχολείου μας διοργάνωσε εκπαιδευτικές επισκέψεις,  με ομάδα μαθητών τα  Σαββατοκύριακα, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και στον Εθνικό Κήπο, καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη και στην Τεχνόπολη –Γκάζι.

Τον  Νοέμβριο  (23/11) όλο το σχολείο παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Ποιος θες να γίνεις» σχετικά με τον εθισμό στο Διαδίκτυο στο Σινεμά Νιρβάνα στους Αμπελόκηπους.

Τον Δεκέμβριο (16/12) πραγματοποιήθηκαν  εκπαιδευτικές  επισκέψεις και στις 3  τάξεις του σχολείου ως εξής:

 η Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ επισκέφθηκε  το Μουσείο Ζωολογίας στο ΕΚΠΑ,

 η Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ επισκέφθηκε  το Πλανητάριο όπου παρακολούθησε πειράματα Φυσικής στο πεδίο Μηχανική (Δυνάμεις -3 Νόμοι του Νεύτωνα)

και η Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ επισκέφθηκε το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού Φιλιώ Χαϊδεμένου  στην Ν.Φιλαδέλφεια και περιηγήθηκε  στο χώρο του Άλσους.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Β γ/σίου παρακολούθησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την ασφάλεια στο Διαδίκτυο απο το SafeLine.

Η  Γ γ/σίου συμμετείχε σε σεμινάριο που διεξήχθη σε κάθε τμήμα ξεχωριστά απο το Πανεπιστήμιο Δυτ.Αττικής και συγκεκριμένα από  το τμήμα Δημόσια και Κοινοτικής Υγείας, όπου  τα θέματα που παρουσιάστηκαν ( α)Εφηβικές σχέσεις  και β) Τεχνικές χαλάρωσης  και πρόληψη του Στρες )κέντρισαν ιδιαίτερα  το ενδιαφέρον των μαθητών.

Αποχαιρετήσαμε το 2022  με τα Κάλαντα των Χριστουγέννων απο την Χορωδία του σχολείου μας, που πέρασε από όλα τα τμήματα των τάξεων χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές!

Εκδηλώσεις – Δραστηριότητες από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο 2022
Ετικέτες: